CheckPoint 156-215.80 Exam Questions – Secret To Pass In First Attempt

9 Nov

To be CheckPoint 156-215.80 CCSA exam certified professional is such a difficult task. Since CheckPoint 156-215.80 Check Point Certified Security Administrator exam keeps their material updated to empower the candidate with advanced technologies. Here are latest CheckPoint 156-215.80 exam questions, which will help you to get to know real exam situation. We, at DumpsSchool, furnish you with every minute of everyday client support to help your 156-215.80 exam related ambiguities.

Version: 11.0
Question: 1

Which of the following is NOT an integral part of VPN communication within a network?

A. VPNkey
B. VPN community
C. VPN trust entities
D. VPN domain

Answer: A

Question: 2

New Updated 156-215.80 Exam Questions 156-215.80 PDF dumps 156-215.80 VCE dumps: https://www.dumpsschool.com/156-215.80-exam-dumps.html (265 Questions)

Two administrators Dave and Jon both manage R80 Management as administrators for Alpha Corp. Jon logged into the R80 Management and then shortly after Dave logged in to the same server. They are both in the Security Policies view. From the screenshots below, why does Dave not have the rule no.6 in his SmartConsole view even though Jon has it his in his SmartConsole view?

A. Jon is currently editing rule no.6 but has Published part of his changes.
B. Dave is currently editing rule no.6 and has marked this rule for deletion.
C. Dave is currently editing rule no.6 and has deleted it from his Rule Base.
D. Jon is currently editing rule no.6 but has not yet Published his changes.

Answer: D

Question: 3

Vanessa is firewall administrator in her company; her company is using Check Point firewalls on central and remote locations, which are managed centrally by R80 Security Management Server. One central location has an installed R77.30 Gateway on Open server. The remote location is using Check Point UTM-1 570 series appliance with R71. Which encryption is used in Secure Internal Communication (SIC) between central management and firewall on each location?

A. On central firewall AES128 encryption is used for SIC, on Remote firewall 3DES encryption is used for SIC.
B. On both firewalls, the same encryption is used for SIC.
C. The Firewall Administrator can choose which encryption suite will be used by SIC.
D. On central firewall AES256 encryption is used for SIC, on Remote firewall AES128 encryption is used for SIC.

Answer: A

Question: 4

Review the following screenshot and select the BEST answer.

A. DataCenter Layer is an inline layer in the Access Control Policy.
B. By default, all layers are shared with all policies.
C. If a connection is dropped in Network Layer, it will not be matched against the rules in Data Center Layer.
D. If a connection is accepted in Network-layer, it will not be matched against the rules in Data Center Layer.

Answer: C

Question: 5

Which of the following is NOT a SecureXL traffic flow?

A. Medium Path
B. Accelerated Path
C. Fast Path
D. Slow Path

Answer: C

Question: 6

Which of the following Automatically Generated Rules NAT rules have the lowest implementation priority?

A. Machine Hide NAT
B. Address Range Hide NAT
C. Network Hide NAT
D. Machine Static NAT

Answer: B, C

Question: 7

Fill in the blanks: VPN gateways authenticate using and.

A. Passwords; tokens
B. Certificates; pre-shared secrets
C. Certificates; passwords
D. Tokens; pre-shared secrets

Answer: B

Question: 8

In R80 spoofing is defined as a method of:

A. Disguising an illegal IP address behind an authorized IP address through Port Address Translation.
B. Hiding your firewall from unauthorized users.
C. Detecting people using false or wrong authentication logins
D. Making packets appear as if they come from an authorized IP address.

Answer: D

Question: 9

Fill in the blank: The is used to obtain identification and security information about network users.

A. User Directory
B. User server
C. UserCheck
D. User index

Answer: A

Question 10

Which Check Point feature enables application scanning and the detection?

A. Application Dictionary
B. AppWiki
C. Application Library
D. CPAP

Answer: B